Uitnodiging

schaatsen** let op; gewijzigde tijd! **

Beste schaatsers,  leden,
De winter is nog niet voorbij maar heeft ons tot op heden  onvoldoende ijspret gebracht.  De “IJsbaanvereniging Reitdiep” nodigt  jullie daarom uit om  te komen schaatsen op de ijsbanen van Kardinge in Groningen.
Op zaterdag 20 februari  (van 10.30-12.30uur) zijn jullie welkom op het ijs van Kardinge. Er kan vrij worden geschaatst op de 400 meter baan. Voor de kleintjes is de 30×60 meter baan beschikbaar.   Om 11.30 uur is er zopie bij de 400meter baan…

Kosten;
IJsbaanvereniging Reitdiep neemt de kosten voor entree en een consumptie voor haar rekening.  Voor leden die zelf niet over passende schaatsen beschikken  kunnen schaatsen worden gehuurd.
Vervoer;
Wij gaan ervan uit dat alle kinderen/leden op eigen gelegenheid naar Kardinge komen.  Voor kinderen die  heel graag willen schaatsen maar echt niet in de gelegenheid zijn met  eigen vervoer naar Kardinge te komen is vervoer  beschikbaar.  In dat geval graag even contact zoeken via onderstaande nummer.
We verzamelen tegen 10:30 uur in de ontvangsthal van Kardinge.
Vragen;
Hebben jullie nog vragen, dan kun je contact opnemen  met  Joris de Winter via 06-36321691 of mail; w3intervast@gmx.com.

Reacties zijn gesloten.